FAQ

Waarom een Betonschutting van Betonmotief.nl?

Betonschuttingen hebben vele voordelen ten opzichte van een houtenschutting. Zo zijn de duurzaam, onderhoudsarm, bieden ze extra beveiliging en trekken niet krom. Een extra bijkomend voordeel is dat ze voor een geluidreductie van 9 tot 16 dB (A) zorgen.De schuttingen van Betonmotief.nl zijn te plaatsen in hoogtes van 38,5 cm tot 280 cm zo zijn ze ook toepasbaar voor bijvoorbeeld het vervaardigen van bloembakken, verhoogde vijvers, veranda’s , zwembadranden of zelfs een garage in dezelfde stijl als uw schutting.

Kwaliteit van een schutting van Betonmotief.nl?

Er zijn diverse betonschutting leveranciers op de markt, echter is de kwaliteit van de aangeboden schuttingen erg uiteenlopend. Wij staan voor het leveren van een hoogwaardig product, plaatsing en goede service. Daarom leveren wij enkel de beste betonschuttingen. Al onze betonschuttingen zijn vervaardigd uit gewapend beton. Een schutting van Betonmotief.nl is een keuze voor het leven!

Zelfplaatsen of laat u uw schutting plaatsen door Betonmotief.nl?

De standaard offertes die worden afgegeven voor schuttingen zijn exclusief plaatsing door Betonmotief.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om een schutting door Betonmotief.nl te laten plaatsen. Onze plaatsingsteams werken door heel Nederland. Kijk voor bijkomende voorwaarden naar onze checklist onder het kopje plaatsingsteam.

Het plaatsen van een schutting lijkt makkelijk, maar wij als Betonmotief.nl weten door onze jarenlange ervaring dat een flink portie ervaring vraagt. Daarnaast gaat er veel tijd in zitten en laten we eerlijk zijn, een dergelijke aankoop doet u toch om er voor lange tijd van te kunnen genieten: laat het daarom Betonmotief.nl plaatsen, dan weet u zeker dat alles in orde is en perfect geplaatst. U kunt er dan heerlijk van genieten.

Bouwvergunning?

Wanneer u een schutting wilt plaatsen als erf scheiding of u een bebouwing wilt plaatsen op uw perceel kan het zijn dat hiervoor een vergunning nodig is. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Heeft u een vergunning nodig? Dit kunt u nakijken op www.omgevingsloket.nl.

Waar levert en plaatst Betonmotief.nl zijn producten?

Wij leveren en plaatsen onze producten voor en aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gespecialiseerde vakhandelaar etc. Door een optimale bezorgservice leveren wij onze producten door heel Nederland.

Wat is de levertijd?

Nadat u goedkeuring heeft gegeven op de offerte van Betonmotief.nl kunnen we in overleg de datum bepalen van plaatsing. Afhankelijk van de planning kan uw schutting al binnen 2 weken geplaatst worden. Natuurlijk kan dit ook een datum zijn verder in de toekomst, zodat u alle tijd heeft om uw voorbereidingen te treffen.

Klachten?

Betonmotief.nl besteedt veel aandacht aan de producten en klanten om zo een perfect product af te kunnen leveren waar u jaren plezier van heeft. Desondanks kan het voorkomen dat u wellicht een klacht heeft, deze kunt u dan telefonisch, per post of per e-mail doorgeven. Wij zullen zo snel als mogelijk reageren op uw klacht. En zullen er alles aan doen om deze op te gaan lossen.