Afmeting schutting

Paneelinformatie motieven: Elegant, Solide, Vlecht, Steenmotief Glad, Steenmotief Relief, Fels, Montana en Romania.

De groefpalen zijn leverbaar in de gewenste opbouwhoogte van 38,5 cm tot max. 280 cm. De panelen hebben een afmeting van B 200 cm / H 40 cm / D 3,5 cm en een gewicht van circa 65 Kg.

Alle motiefpanelen en groefpalen zijn geverfd en verkrijgbaar in drie standaardkleuren: bruin, groen en zandkleurig. Uitzonderingen vormen de motieven Romania en het standaard Steenmotief Reliëf en Steenmotief Vlak deze zijn alleen leverbaar in de kleur grijs. Bij dubbelzijdige opbouw zijn de eindstukken van de panelen afgeschuind.

De ornamentpanelen worden in principe enkel eenzijdig ingezet, ook bij dubbelzijdige opbouw.

De boogpanelen (200x50x3,5 cm) zijn enkel leverbaar voor de motieven:
Vlecht, Elegant, Romania en Fels.

Paneelinformatie motieven: Pretsige, Casa Borsika, Vlakstone, en Romania.

De groefpalen zijn leverbaar in de gewenste opbouwrooster van 38,5 cm tot max. 231 cm. De panelen hebben een afmeting van B = 200 cm / H 38,5 cm / D 3,5 cm /een gewicht van circa 65 Kg. De panelen zijn enkel leverbaar in de kleur grijs. Voor het motief Romania is een boogpaneel (200x45x3,5 cm) leverbaar.

Bij dubbelzijdige opbouw zijn er groefpalen met een bredere groef verkrijgbaar.

Algemeen:

De fundamentsokkel van de groefpalen is ongeveer 50 cm. Bij bijna alle groefpalen is het mogelijk deze af te sluiten met een piramidevormig afdekkap. Voor het kleuren van de panelen bieden wij alle mogelijke RAL kleuren aan.

Paneelinformatie motieven: Nostalgie, Rockstone, Klassiek Steen en Waldhout

De groefpalen zijn leverbaar in de opbouwhoogten van 185 cm, 215 cm en 245 cm.

Alle panelen hebben dezelfde afmetingen: B 144 cm / H 30 cm / D 4 cm en een gewicht van circa 40 Kg. De betonpanelen zijn volledig voorgekleurd en hebben aan beide zijden een motiefstructuur.

De panelen zijn leverbaar in vier verschillende motieven: Nostalgie, Rockstone, Klassiek Steen en Waldhout motief. De verkrijgbare kleuren zijn: witbeige, witcement, bordeaux, lichtbruin, lichtgeel, zandkleur, bruin, grijsbruin en antraciet.

Bijpassende afdekplaten en afdekkappen zijn leverbaar voor de motieven: Nostalgie, Klassiek en Rockstone. Bij het motief Nostalgie moet er rekening gehouden worden met het feit dat ieder element met een onderpaneel begint en eindigt met een bovenpaneel. Het is niet noodzakelijk de betonschutting te lakken. Aanbevolen wordt om gebruik te maken van een impregneermiddel ter bescherming van de schutting.